AVÍS LEGAL

Vins Piñol - C. Algars, 7-43.786 Batea (Tarragona) - Cellerpinol.com

D'acord amb les obligacions previstes en la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (en endavant LSSICE), Cellerpinol.com manifesta que el domini www.cellerpinol.com de Vins Piñol SL amb CIF B43112127 i amb domicili a C. Algars, 7-43.786 Batea (Tarragona).

Que Vins Piñol SL està inscrita al Registre Mercantil de Tarragona amb el número B-43.112.127.

Vins Piñol SL no pot assumir cap responsabilitat derivada de l'ús incorrecte, inadequat o il·lícit de la informació apareguda en les seves pàgines d'Internet. Amb els límits establerts a la llei, Vins Piñol SL no assumeix cap responsabilitat derivada de la falta de veracitat, integritat, actualització i precisió de les dades o informacions que contenen les seves pàgines d'Internet.

Els continguts i informació de les pàgines d'Internet Vins Piñol SL estan elaborades per professionals de la mateixa, degudament qualificats per a l'exercici de la seva professió. No obstant això, els continguts i informació no vinculen a l'esmentada corporació ni constitueixen opinions, consells o assessorament legal de cap tipus, doncs es tracta merament d'un servei ofert amb caràcter informatiu i divulgatiu.

Les pàgines d'Internet Vins Piñol SL poden contenir enllaços (links) a altres pàgines de terceres parts. Per tant, aquesta no pot assumir responsabilitats pel contingut que pugui aparèixer en pàgines de tercers. Els textos, imatges, sons, animacions, programes i la resta de continguts inclosos en aquest website són propietat exclusiva de Vins Piñol SL. Qualsevol acte de transmissió, distribució, cessió, reproducció, emmagatzematge o comunicació pública total o parcial, ha de comptar amb el consentiment exprés de Vins Piñol SL

De la mateixa manera es reserva el dret a retirar l'accés al Portal, sense necessitat de previ avís, a qualsevol usuari que contravingui el disposat en aquest avís legal.

Aquest comerciant es compromet a no permetre cap transacció que sigui il·legal, o es consideri per les marques de targetes de crèdit o el banc adquirent, que pugui o tingui el potencial de danyar la bona voluntat dels mateixos o influir de manera negativa en ells. Les següents activitats estan prohibides en virtut dels programes de les marques de targetes: la venda o oferta d'un producte o servei que no sigui de plena conformitat amb totes les lleis aplicables a l'comprador, banc emissor, Comerciant, Titular de la targeta, o targetes.

A més, les següents activitats també estan prohibides explícitament:

"Venda de begudes alcohòliques a menors de 18 anys".


Accept

Aquest lloc web li informa que fa ús de cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de recopilar dades estadístiques anònimes d'ús de la web, així com la millora de l'funcionament i personalització de l'experiència de navegació de l'usuari. Si continua navegant, considerarem que accepta el seu ús. Cliqueu Acceptar per a verificar que està d'acord amb l'ús de Cookies.